bontot membontot

Posted in Uncategorized on June 30, 2010 by apayangkurang

semua benda ada first time….

termasuklah langgar bontot kete orang

al kisah die cmni…

sedang ak balik dari kelas tusyen kat pekan

ak berhenti di simpang tiga…

di depanku…sebuah kereta persona…

ak yang sedang memandu ‘mata’-nama gelaran satria wju 5**7

kami pun bergerak…percaya denan suci hati tiada apa2 akan terjadi…

tiba2…

merah!lampu brek on!

dang!!!

naseb baek plat die je rosak-aku guna term rosak sebab x patah pun…

tapi kete aku???

hood dah kemek!!!!

damn!!!

ak adalah mangsa brek mengejut dan orang y x confiden dalam hidup

Posted in Uncategorized on January 9, 2010 by apayangkurang

ak rindu mata kamu….

kerana kamulah mataku~~~

don’t jump into conclusion…yet

Posted in Uncategorized on January 8, 2010 by apayangkurang

sume org kte cm laaa yang bakar gereja 2 umat Islam Malaysia…

padahal polis x tangkap sesiapa lagi…

ak tkot again…ni modus operandi CIA jerrr…

cm dibuat kat WTC and Madrid…

p/s-rnidu duet…

Posted in Uncategorized on January 5, 2010 by apayangkurang

the fabulous white rose galore…

12th march 2010~~~

goodbye for a hardfought year…no..not a year

Posted in Uncategorized on December 31, 2009 by apayangkurang

ni adalah entry terakhir untuk 2009..atau yang lebih signifikan..dekad ini…sebagai seorang yang lahir pada 1990…dekad merupakan satu kiraan signifikan bagi saya…jadi selepas meraikan 10 tahun dekad pertama di alaf baru bersama rakan2 saya akan menulis mengenai perasaan saya pada dekad ini…dan peristiwa yang bermakna kepada diri saya dalam jangka masa 10 tahun yang lalu…terutamanya 2 transaksi yg penting dari sekolah ren-ke menengah (yg berasrama plak tuh!!!!) dan kali pertama melangkah ke menara gading

p/s-pesal ak cam baca berita eyh???

Posted in Uncategorized on December 18, 2009 by apayangkurang

selamat menyambut maal hijrah…

tingkatkan semangat tegakkan syiar Islam

untuk sepanjang zaman~~~

the word of the day-sabbatical…yang berasal dari root word  sabbath…

psychiatric illness

Posted in Uncategorized on December 16, 2009 by apayangkurang

kegembiraaan akan membawa ion positif dekat pada badan…

yang berfungsi untuk menghasilkan tenaga pada tubuh manusia…

dan membawa kejayaan…

>jgn koyak jgn ingat kepada yang dah pergii…nanti result xm trok…<

kalo nak lpe yang dah pergi kne ilang ingatan la eyh???